Pekingi olümpial on sportlike uudiste kõrval tähtsal kohal ka tervislikud teadaanded. Eesti koondise arstil doktor Mihkel Mardnal midagi rõõmustavat öelda ei olnud.

„Ilvesel näitavad endiselt proovid positiivset tulemust, mis on ka mõistetav, sest tal ilmnesid ka haigusnähud – kurk läks pisut kibedaks – mis selgitab seda, miks ta koroonaproovide näidud halvemaks läksid.

Õnneks on nähud leebed ja haiglasse teda ei toimetata. Saatsime Ilvesele ka ravimeid, et vajadusel palavikku maha võtta, kuid neid pole vaja olnud tarvitada.”

Mardna prognoos pole kahjuks eriti optimistlik: „Kardan, et läheb seitse-kaheksa päeva enne, kui Ilvese proovid negatiivseks muutuvad.”

Ilves sai Mardnalt kiita postituse eest, kus ta teatas, et jooksis hotellitoas maha head mitu kilomeetrit. „Ta on tark, hoiab toonust, sest nädal voodis vedelemist paneks põntsu kogu hooajale,” ütles Mardna.

Kui eile kostus hea uudis suusatreener Riho Roosipõllule, kes samuti koroonahotellis viibib – ta proov oli negatiivne – siis rõõm oli kahjuks enneaegne, sest järgmine proov andis taas positiivse tulemuse ehk et vabadusse pääsemine lükkub edasi.

Jaga
Kommentaarid