32-aastane Pruus ütles neljapäeval peetud Eesti meesratturite virtuaalsel pressikonverentsil, et vahetult enne olümpiat abiellumine spordielu ei seganud. Õigem oleks öelda, et segas, aga heas mõttes.

"See oli igati tore päev, see aitas korra mõtted mujale viia ja mõned päevad veidi rahulikumalt võtta. Enne seda oli palju võistlusi ja korralikke trenne olnud. Pea ja keha sai värskust, see oli väga hea!" lausus Pruus.

Olümpiapinget Pruus enda sõnul veel ei tunne. Seni on eestlased elanud ja harjutanud Tokyost eemal.

"Reede õhtul läheme olümpiakülla. Stardis on ka kindlasti vähe teine tunne. Olümpia pole niisama võistlus. Hullu närvi sees pole, aga see võib veel tulla. Lõppude lõpuks annad endast kõik. On ju valmistutud selleks. Sõidad nagu sõidad, tugevamini ei saa. Väga äge, et sain selle võimaluse," sõnas ta.

Eesti koondise treeneri Jaan Kirsipuu sõnul on nii Pruus kui ka koondise esinumber Tanel Kangert võimelised laupäevases grupisõidus tippudega kaasa minema. Selleks on loomulikult vaja keskmisest paremat päeva. Tulemused sõltuvad paljudest asjaoludest ja kindlat plaani eestlastel veel paigas pole.