Avaldame Ehte Eametsa kommentaari täismahus:

"Ühe neiu süüdistused meie kauaaegse ja hinnatud treeneri aadressil on vaieldamatult suur üllatus. Kui see uudis temani jõudis, tuli ta kohe meiega sellest rääkima. Ta oli nii šokis ja üllatunud, et ta ei leidnud isegi sõnu. Oleme vestelnud kõneall oleva treeneriga, kes on meile kinnitanud, et tal oli tõepoolest lähedane suhe "Õhtu" saates esinenud neiuga, kes soovis toona FC Flora naiskonna jalgpallurina temalt eratreeninguid ja sealt see suhe algaski. Nad olid suhtes seitse aastat ja suhe põhines vastastikusel mõistmisel ja kokkuleppel ning kestis veel aastaid ka pärast seda, kui neiu oli saanud täisealiseks. Seega oleme pehmelt öeldes šokeeritud tema kolmteist aastat hiljem esitatud kahtlustustest.

Saime teada treeneri heast läbisaamisest, võib öelda suhtest, kahtlused tõstatanud naisterahvaga, aga seda perioodist, kui ta oli täisealine. Samas ei ole meil seni olnud mingit alust ja ka õigust olnud sekkuda ühegi treeneri eraellu. Treenerina on ta oma tööd teinud hästi ja selles osas klubil pretensioone ei ole.

Pean vajalikuks rõhutada, et alustasime klubi juhtkonnaga kohe pärast saadet vestluseid meie kasvandike, treenerite ja abipersonali ning seotud lapsevanematega, kes on meile väitnud, et neil ei ole etteheiteid ühegi treeneri käitumise suhtes nii jalgpallimurul kui väljaspool seda.

Kinnitan, et oleme igakülgselt valmis toetama jalgpalliliidus algatatud menetlust tõe tuvastamiseks võimalikult kiiresti, et taastada töörahu Eesti jalgpallis. Oleme siiralt üllatunud, et neiu otsustas pöörduda ajakirjanduse, mitte meie, jalgpalliliidu või õiguskaitseorganite poole.

Kuni asjaolude selgumiseni oleme peatanud treeneriga töölepingu."

Delfi on püüdnud viimastel päevadel lisakommentaari saada ka Nõmme Kalju presidendilt Kuno Tehvalt, kuid tema sõnum on, et klubi poolt täna välja saadetud kommentaar on hetkel ka klubi lõplik kommentaar.

Jaga
Kommentaarid