35-aastane Vorovski, kes päev varem toimunud kaalumisel ja pressikonverentsil andis mõista, et temas pole ilmselt enam palju matše alles, alustas 83 kg kaaluvate meeste lahingus viimast raundi ülimalt agressiivselt ning saatis Sikwa 2.33 enne lõpukella esimest korda võimsa lõuahaagiga nokdauni.

Delfi TV ülekannet kommenteerinud Henry Rohtla, Kaarel Kose ja Maikel Astur olid veendunud, et zambialane võitlust jätkata ei suuda, kuid imekombel ajas mees end jalgele ning kohtunik lubas matšiga jätkata, kuigi püsti saades ja kohtuniku sekundite lugemise lõppedes pööras Sikwa rusikad ja pilgu alustuseks kohtuniku enda, mitte Vorovski poole. Ühesõnaga - suuna- ja ruumitaju polnud enam ollagi. Kommentaatorid imestasid, miks kohtunik üldse matšil jätkuda lasi.

Järgmised hoobid vapralt vastu pidanud, tundus Sikwal silmavaade korraks selgemaks minevat, kuid seda vaid hetkeks. 1.19 enne lõppu langes ta uuesti põrandale ja seekord lõplikult.

Tõenäoliselt lootis mees esimesest nokdaunist tõustes, et kohtunikud hindasid esimesed kaks raundi tema poole, et siis ringis lõpuni püsti püsides käed võidukalt taeva poole ajada. Või siis üritas lihtsalt hoiduda nokdauniga kaotusest oma CV-s.

Enne The League’i oli 33-aastane Sikwa profikarjääris võitnud 39 ja kaotanud 12 matši. Vorovski kontol on nüüd 35 võitu ja vaid 5 kaotust.

Vaata kogu matši uuesti! Videot näevad vaid Delfi Kogupaketi tellijad.