Veres Rivne on pika ajalooga klubi, mis loodi juba 1957. aastal. Meeskonnal on läbi ajaloo olnud neli nime – Kolhospnyk, Horyn, Avanhard ja Veres. Klubi võitis eelmisel hooajal Ukriana esiliiga ajaloos teist korda ning tagasid sellega koha kõrgliigas, kus hetkel liigutakse püsimajäämise kursil. Klubi esindusvõistkonnas on hetkel vaid üks välismaallane – Kreidast saab teine.

Kreida veetis eelmise hooaja laenul Rootsi Esiliigaklubi Helsingborgi juures laenul ning aitas klubil tõusta uuesti kõrgliigasse. Helsingbori eest sai eestlane kirja 24 kohtumist ning ka ühe väravasöödu. Helsingborgil oli võimalus soetada Kreida mängijaõigused, kuid Rootsi klubi seda ei teinud ning mängija tuli tagasi Eestisse.

FC Flora spordidirektor Norbert Hurt: "Vladislav Kreida tegi esimese sammu rahvusvahelisel tasemel, mis osutus korralikuks väljakutseks. Kuigi ta langes põhikoosseisust välja, siis viimasteks mängudeks murdis ta ennast koosseisu tagasi. Taustal tean, et ta hakkas korralikult tööd lisaks tegema, mis viis ta heasse vormi. Selle kogemuse pealt on hea jätkata teed välismaal.”