„Mul oli valikuvõimalusi ja Kure tundus kõige parem valik,“ rääkis 23-aastane Reinkort klubi kodulehe vahendusel. „Mulle meeldib Roman Kožuhhovski mängustiil, meeskond on iga aastaga juurde pannud ning satsi meelsus ja vaim on väga okei.“

Kuigi esmaspäeval oli Reinkortil meeskonnaga esimene trenn, siis enda hinnangul tall sisse elamisega probleeme ei ole, sest tunneb mitmeid mehi U21 koondisest ja ka mänguväljakul on varem kokku saadud. Oma eesmärgiks paneb Reinkort stabiilse ja hea mängu ning ta soovib eeskätt ise endale tõestada, et on hea ründaja. „Minu pluss on kindlasti jõud, palli säilitamine ja rünnakul duellide võitmine, kuid lõpetamine peab veelgi kliinilisemaks saama,“ leidis ründaja.

Eesti U21 koondist esindanud Sten Reinkort tegi oma Premium liiga debüüdi 3. aprillil 2018. aastal Tartu Tammeka eest. Oma esimesed väravad sai ta kirja sama hooaja lõpus, kui alistati FC Kuressaare 6:1.

Sten Reinkort on Premium liigas Tartu Tammeka ja FC Flora eest mänginud 99 kohtumist ja löönud 16 väravat. Eelmisel hooajal jäi FC Floras 442 mänguminutiga tema kontosse 4 väravasöötu.

***

FC Flora teatas ühtlasi, et klubiga on kaheaastase lepingu alusel liitunud 18-aastane poolkaitsja Andrei Smirnov.

Smirnov tuli Florasse Tallinna Legionist esmalt mullu suvel laenule. Pooleaastase laenuperioodi järel otsustas klubi sõlmida temaga kaheaastase lepingu. Smirnov on Tallinna Legioni kasvandik, kes debüteeris Premium liigas juba 2020. aastal. Flora eest on Andreil Premium liiga debüüt veel tegemata, kuid karikasarjas on minutid juba kirjas.

“Flora pakkumisest teada saades, tundsin ainult positiivseid emotsioone, sest peale pooleaastast laenulepingut avanes mul võimalus sõlmida klubiga 2-aastane leping,” ütles Andrei Smirnov.