KK Viimsi teatas, et neil on suurim rõõm tervitada enda kasvandikku KK Viimsi rivistuses, kes läks neile kohe esimesel meistriliiga hooajal appi.

Lips alustab juba oma kaheksandat hooaega meistriliigas, olles varasemalt esindanud nii Raplat, Rakveret, Pärnut ja viimasel kolmel hooajal TLÜ/Kalevit.

Karl Johan oli eelmisel hooajal liiga parim eestlasest korvikütt, kogudes keskmiselt 32,5 mänguminutiga 15,5 punkti, 6,2 lauapalli ja 2,2 söötu TLÜ/Kalevi särgis.

“Lips toob kindlasti võistkonda kogemust, võitluslikkust ning liidriomadused nii väljakul kui ka platsiväliselt. Ootame temalt lisaks punktidele ja lauapallidele ka tugevat tegutsemist kaitses, kus ta suudab katta peaaegu kõiki positsioone,” laususid peatreener Valdo Lips ja abitreenerid Tony Liivak ning Kristjan Evart.

Küsimusele, miks KK Viimsi, ei jäänud Karl Johan Lips vastust võlgu: “Viimsi on minu kodu ning organisatsioon koosneb suurepärastest inimestest. Ootan, et suudaksime koos fännide abiga muuta Foruse saali korralikuks karukoopaks, kus teha vastastele mängimine võimalikult ebamugavaks. Kindlasti saame uueks hooajaks kokku tugeva meeskonna, kellega kõik peavad arvestama.”