206 cm pikkune ääremängija Jurkatamm liitub pärast San Francisco ülikooli lõpetamist KK Viimsiga. Oma viimasel ülikooli aastal kogus Taavi 25 mänguga keskmiselt 25,7 minutit mänguaega, 5,7 punkti ja 3,6 lauapalli ning alustas 23 mängu algkooseisus.

"Mul on suurim rõõm olla oma esimesel profihooajal KK Viimsi ridades ning võidelda kohe kõrgete kohtade eest," rääkis Jurkatamm klubi kodulehe vahendusel. "Pean ennast meeskonnamängijaks, kes suudab väljaku täita treeneri nõudmisi. Ootan algavalt hooajalt palju võite ja publikut saali!"

“Klubil on suurim rõõm, et talendikas mängumees Taavi Jurkatamm valis oma esimeseks profimeeskonnaks KK Viimsi. Tegemist on väga hea pikakasvulise viskajaga, kes suudab tegutseda edukalt ka lauas ning suudab mängida nii “kolme” kui ka “nelja” peal. Kindlasti suudab Taavi teha suuri edusamme enda arengus algaval hooajal," kommenteeris KK Viimsi peatreener Valdo Lips.

Viimsil on uueks hooajaks lepingud sõlmitud ka Karl-Johan Lipsu ja Rait-Riivo Laanega.

***
Uuest lepingust teatas ka Rapla Avis Utilitase meeskond, kelle ridades jätkab Saimon Sutt.

"Mul on väga hea meel, et Rapla soovis minuga uuesti käed lüüa. Uue ja sellise CV-ga treeneri käe all mängimine on kindlasti põnev ja hariv," sõnas Sutt pressiteate vahendusel. "Loodetavasti suudab ta aidata mul ka karjääris hüppe edasi ja kõrgemale tasemele teha. Mina annan omalt poolt kõik, et suudaksime see aasta jällegi medalitele mängida ja soov oleks vähe kirkam võtta nüüd. Peatse kohtumiseni RapLA!"

Suti keskmised näitajad möödunud hooajal Paf Eesti-Läti ühisliigas olid 31,2 mänguminutit, 11,5 punkti, 3,9 lauapalli ja 4 resultatiivselt antud söötu.