Järgmise sammuna jääb Eesti korvpalliliit ootama KK Viimsi nagu ka kõigi teiste klubide registreerimisdokumente, mille esitamistähtajaks on 20. juuli.

KK Viimsi kutsus eelmisel nädalal kokku pressikonverentsi, kus teavitati üldsust ametlikult oma otsusest samm kõrgemale tasemele ära teha. Peatreeneriks kinnitati Valdo Lips ning lubati jõudsalt hakata komplekteerimisega tegelema.

Eesti korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi sõnas nädalapäevad tagasi toimunud pressiüritusel: "KK Viimsi senine tegevus vastab 100-protsendiliselt Eesti korvpalliliidu strateegilistele eesmärkidele, millest üks olulisem on toimiv organisatsioon. Viimsi on elav näide sellest, et kogukonna kaasamiseks ei pea otseselt mängima kõrgliigas. Mul on hea meel, et nad sammu kõrgemale teevad ja seda enda poolt sportlikult välja võidetud kohale."

KK Viimsi tegevjuht Tanel Einaste selgitas klubi visiooni selliselt: "Meie jaoks pole meistriliiga eesmärk omaette, vaid see on vahend. See on meie noortepüramiidi tipp ja pikendus. Kogukonna mängijatele tahame pakkuda järgmist sammu ja jälgijatele kvaliteetset meelelahutust."