21-aastane Eleriin Vaino on Tartu naiskonnas Eesti naiste meistriliiga tasemel mänginud alates hooajast 2015/2016. Eelmisel, nii Eesti karikavõidu kui meistritiitliga lõppenud hooajal tegi Vaino kokku 18 mängu. Karikavõistluste kuues mängus kogunes keskmisteks näitajateks 11,5 punkti, 4,3 lauapalli ja 4,7 korvisöötu. Meistriliiga 12 mängu keskmisteks olid Vainol 7,25 punkti, 3,8 lauapalli ja 3,6 korvisöötu. Vaino on mänginud ka Eesti naiste koondises.

Eleriin Vaino on augusti lõpus Hispaaniasse mineku eel elevil. „Ootan hullupööra juba uue võistkonnaga tutvumist ja mängimist; samuti uusi kogemusi erinevatel treeneritelt ja ka seda, et saaksin seal end tõestada ning näidata, mis puust ma tehtud olen,“ sõnas Vaino

Suhteliselt keerulise võistlussüsteemiga Hispaania naiste esiliigas mängis mullu 42 võistkonda ja ISE C.B. Almeria teenis nende seas 28. koha. Hispaania lõunarannikul asuva ligi 200 000 elanikuga sadamalinna Almeria esindusnaiskond mängib sel hooajal LF2 A alagrupis ja mängudega alustatakse 2. oktoobril.