„Ma olen selline natuke vastik inimene ja tahaksin, et see areng toimuks veelgi kiiremini. Üldiselt olen ma kindlasti rahul ja euromängud annavad iga aastaga kogemust ja enesekindlust juurde. Millalgi peavad need hetked tulema, kus oleksime ka tugevamate vastu mängus sees. Suurema osa mängust olimegi, kuid jäime viimasel 2030 minutil ikkagi surve alla,” rääkis Vassiljev mängujärgsel pressikonverentsil.

„Meestele ei ole midagi ette heita, jätsime enda poolt kõik väljakule. Nüüd ootavad meid ees rasked päevad ning taastumisele tuleb aega pühendada. Loodetavasti tulevad korduskohtumiseks paljud inimesed staadionile ja anname kodupubliku ees lahingu,” lisas Vassiljev veel.

Pressikonverents algas Poola ajakirjanike küsimustega ning Vassiljevi käest uuriti ka Henrik Ojamaa kohta. Flora seekordsele tabamusele eeltöö teinud Ojamaa kuulus mäletatavasti aastatel 2013 kuni 2015 just Legia ridadesse.

„Henriku jaoks oligi see tähtis mäng. Kokkuvõttes tegi hea esituse,” kiitis Vassiljev klubikaaslast.

Aastaid ka ise Poolas mänginud Vassiljevi sõnul on Legiale kõrged nõudmised ning iga-aastaselt oodatakse neilt meistrite liiga põhitabelisse jõudmist.

„Legia on Poolas see klubi, kellel on kõige rohkem võimalusi ja potentsiaali. Nad panustavad igal aastal sellesse, et jõuda Euroopas kaugele. Meie jaoks on nad kindlasti väga tugevad vastased. Nad on suure motivatsiooniga klubi ja tahavad igal aastal meistrite liigas mängida. Alati see ei õnnestu, kuid soov on olemas,” rääkis Vassiljev.

Seeria korduskohtumine peetakse 27. juulil Tallinnas.