Uudisega tuli välja mainekas jalgpalliajakirjanik Fabrizio Romano, kes keskendub jalgpallimaailmas just üleminekutele. Romano informatsiooni kinnitasid ka Hispaania meedias levima hakanud videod Raiolast ja Haalandist, keda nähti Barcelona lennujaamas.

Raiola ja Haaland kohtusidki esimesena Barcelona uue presidendi Joan Laportaga, et arutada klubi tulevikuplaanide üle ning seal hulgas mõistagi ka nende huvist tuua suvel 20-aastane norralane enda ridadesse.

Pärast Barcelona esindajatega kohtumist lendasid Raiola ja vanem Haaland Madridi, kus kohtuti Reali klubi juhtidega. Romano rõhutab, et ühegi klubiga Haaland hetkel lepingut sõlmimas pole. Kohtumiste eesmärk on kuulda lähemalt huvi tundvate klubide tulevikuplaanidest, eesmärkidest ning potentsiaalsetest pakkumistest, mida klubi on valmis Dortmundile Haalandi eest tegema.

Hispaania väljaande Mundo Deportivo andmetel lendavad Raiola ja Haaland reedeks juba Londonisse, kus neid ootavad ees sarnased kohtumised nelja Premier League'i klubiga. Väidetavalt leiavad kohtumised aset Londoni Chelsea, Liverpooli, Manchester Unitedi ja Manchester City esindajatega.

Viimaste teadete kohaselt on Dortmund valmis sel suvel norralasest loobuma, kuid seda minimaalselt 150 miljoni euro eest. Seejuures tasub aga meeles pidada, et järgmisel suvel saaks Haalandi kätte palju odavamalt. Nimelt lasi tema agent Raiola panna lepingusse punkti, et 2022. aasta juunist on norralasel kindel väljaostuklausel ja selleks summaks on 75 miljonit eurot.

Haaland liitus eelmisel talvel Dortmundiga ning seejärel on ta Saksamaa klubi eest pidanud 49 kohtumist ja kirja on läinud 49 väravat.