Kuna Thomas Tucheli juhendatav Chelsea kaotas eile kodus üllatuslikult West Bromwichile 2:5, lahutab nüüd Liverpooli ja neljandal kohal asuvat Chelsea`t vaid kaks punkti.

Liverpooli väravad sündisid eile viimase 25 mänguminutiga, kui portugallane Diogo Jota sahistas kahel korral võrku ja korra jõudis sihile egiptlane Mohamed Salah. Mõlemale Jota väravale tegi suurepärase eeltöö Trent Alexander-Arnold.

Igati teenitud võidu saanud Liverpooli peatreener Jürgen Klopp pidas kolme võidupunkti ülimalt oluliseks, sest kaalul on pääs Meistrite liigasse.

"See oli väga oluline avaldus. Meie seisukohalt on selge, et kõik see, mis meiega sel hooajal on juhtunud, tähendab, et meil pole seda veel käes," ütles Klopp võitluse kohta esineliku koha eest.

"Me peame oma mänge võitma ja teised peavad kaotama, kuid me peame neile survet avaldama. Seda me tegime tänase tulemusega, kuid me pole ikka veel sees. Peame võitlema ja võitlema ja see oli avaldus meile ja mitte kellelegi teisele," lisas Klopp.

Manchester City alistas laupäeval Leicester City 2:0 ja astus väga pika sammu meistritiitli suunas. City väravad lõid Benjamin Mendy ja Gabriel Jesus. Pep Guardiola hoolealuste edu on nüüd kaks mängu vähem pidanud Manchester Unitedi ees juba 17 punkti.