Eelmisel suvel oleks ManCity'l tulnud Messi soetamiseks maksta Barcelonale sadu miljoneid eurosid ning seetõttu jäi tehing katki. Seejuures esitas Messi Kataloonia suurklubile ametliku lahkumissoovi, kuid lõpuks jäigi see rahuldamata.

Hiljuti sai Barcelona aga uue presidendi ning usutakse, et Joan Laporta suudab Messit ka edaspidi klubis hoida. Kuigi Messi leping klubiga saab suvel läbi, siis kindlasti pakutakse talle uut kontrahti. Kuna Barcelonal läheb viimasel ajal mänguliselt aina paremini, siis väidetavalt on ka argentiinlasel tekkinud klubisse uus usk.

Hispaania väljaande Sport teatel ongi seetõttu ManCity otsustanud Messi jahtimisest loobuda, kuna nad on veendunud, et ründaja jääb ka edaspidi Barcelonasse.

ManCity sihiks on suvel hoopis tipuründaja palkamine. City senine esiründaja Sergio Agüero lahkub suvel klubist ja Manchesteri klubi otsib talle usinasti asendajat. Selle nimekirja tipus on Erling Braut Haaland ning kaalumisel on veel Tottenhami äss Harry Kane ja Milano Interi ründaja Romelu Lukaku.

Ajalehe Sport teatel on Messile jäänud ainult üks alternatiiv ja selleks on liitumine PSG-ga, kuid ka see võimalus on muutumas väidetavalt aina ahtamaks.