Pärnu meeskond võitis avaveerandi 22:15 ja pääses teise perioodi keskel korraks juba 14 punktiga juhtima (34:20), kuid poolajavileks kahanes kodumeeskonna eduseis 43:35-le.

Kolmandat veerandit valitses selgelt Pärnu (22:9), kasvatades otsustava neljandiku alguseks eduseisu juba 19-punktiliseks, 65:44. Lõpuveerandil Keila enam imet teha ei suutnud ja Pärnu sai tabelisse teise võidu.

Pärnakate resultatiivseimaks kerkis Menno Dijkstra, kes viskas 18 punkti. Ivo Van Tamm tõi 15, Robert Valge 14 ning Mario Kegler ja Isaiah Hart võrdselt 13 silma.

Keila tulemuslikumana viskas Karlis Zunda 17 punkti, Andrii Myronenko tõi 14 ja Kristen Kasemets 11 silma. Avamängus Viimsile 31 punkti visanud Kevin Anthony Johnson piirdus täna seitsme punktiga (visked mängust 3/10), kuid tegi ka viis vaheltlõiget.

Kui Pärnu alustas hooaega raske 77:75 võiduga TalTech/Optibeti vastu, siis Keila alistas avamängus kindlalt 90:72 Viimsi.

Mängu eel:

Kui Pärnu alustas hooaega raske 77:75 võiduga TalTech/Optibeti vastu, siis Keila alistas kindlalt 90:72 Viimsi.

Võrreldes nädalavahetusega on Keila koosseisus toimunud aga oluline muudatus, sest vahetult enne avamängu sule sappa saanud Peep Pahv ennistati teisipäeval ametisse.

Pärnu abitreeneri Martin Müürsepa sõnul teeb Pahvi naasmine võõrustajate elu kindlasti keerulisemaks: „Viimsi mängu pealt on Keila kohta keeruline suuri järeldusi teha. Kevin Anthony Johnson ja Kristen Kasemets on meie hinnangul Keila kaks kõige olulisemat lüli, kuid esmalt peame keskenduma enda mänguplaanile. Keila viljeleb arvatavasti sama stiilil nagu eelmisel aastal. Peatreeneri naasmisest saadakse kindlasti tuhhi juurde ja ilmselt soovib kogu tiim anda endast nüüd 120%, et teda toetada!“

Keila meeskonna kapteni Denis Krestinin hinnangul on neil täna suur tõestamise koht: „Meie noore meeskonna jaoks peaks tänane mäng suurepäraselt näitama, mis seisus me praegu oleme. Ettevalmistuseks ei jäänud palju aega, kuid arvan, et tegime treeningutel head tööd ja oleme valmis Pärnule nende koduväljakul korraliku lahingu andma.“