Keila linnavalitsuses toimunud kohtumisel nentisid mõlemad osapooled, et senises tegutsemises on tehtud vigu. Peep Pahv tunnistas, et raha kogumine MTÜ Keila Basketi arveldusarvele oli viga. Tarmo Hein tunnistas omakorda, et kiirustas otsuse elluviimisega.

Kohtumisel lepiti kokku, et Keila Korvpallikooli meistriliiga meeskonna toimimine ja majandamine viiakse uutele alustele. Peatreeneri ja klubi majandamise rollid viiakse lahku. Meistriliiga meeskonna majandustegevuse ja kogu tegevuse kontrollimiseks moodustatakse nõukogu, kuhu kuuluvad linna ja sponsorite esindajad ning Korvpallikooli tegevjuht. Peatreenerina jätkab Peep Pahv.

Keila Korvpallikool teatas reede ennelõunal, et otsustas erakorraliselt üles öelda töölepingu esindusmeeskonna peatreeneri Peep Pahviga. Otsuse aluseks on usalduse kaotus seoses esindusmeeskonna sponsorrahade suunamisega Pahvile kuuluvasse mittetulundusühingusse.

Keila Korvpallikooli tegevjuhi Tarmo Heina sõnul peab esindusmeeskonna majandamine toimuma Keila Korvpallikooli koosseisus, et tagada professionaalne, läbipaistev ja jätkusuutlik tegevus.

Heina sõnul esitas Pahv sellest hoolimata korvpallimeeskonna toetajatele arveid tema enda kontrolli all oleva MTÜ Keila Basket nimel ning kogus toetussummasid Korvpallikooli asemel sinna.

Peep Pahv ütles Delfile, et tema jaoks on süüdistused arusaamatud. „Meil oli kokkulepe, et uueks hooajaks eelarve koostamisel annab igaüks oma panuse. Keila linn, korvpallikool ja mina. Mina kogusingi sponsorlepingute järgi raha MTÜ arvele. Kui ma tahtsin seda klubile üle kanda, siis keelduti mulle arve tegemisest. See kõik oli tehtud selguse huvides, et kõik oleks näha, kas igaüks on oma osa andnud. Nüüd seisab see raha siiani arvel. Eks nüüd kannan need siis sponsoritele tagasi, need on arvel olemas,“ selgitas Pahv reedel olukorda.

Peep Pahv on ka Delfi ja Eesti Päevalehe erikorrespondent.