„Peep Pahv tunnistas oma viga. Sedamoodi, nagu need rahaasjad käisid, poleks tohtinud need minna. Vastavad kokkulepped said täna sõlmitud. Põhiline oli lahti siduda meeskonnajuhi ja peatreeneri ametikohad. Esmaspäeval toimuvad esimesed kohtumised, kus me need detailid läbi räägime,“ ütles Hein peale koosolekut Delfile ja Eesti Päevalehele.

Hein tunnistas omalt poolt, et tegi vea, kui lubas eelmisel aastal Pahvile kuuluval MTÜ Keila Basketil sponsorraha korjata. Kas ta aga tunnistab omalt poolt, et käitus Pahvi reedel vallandades ennatlikult? „See, et see kaks päeva enne hooaja algust välja tuli, oli asjade kokkulangemine. Mõlemad osapooled tegid täna sammu tagasi, et saaksime siit edasi minna,“ lisas ta.

Küsimusele, kas teda tuli „lepituskoosolekul“ osalemiseks kaua veenda, vastas Hein: „Eks ma olen alati valmis läbi rääkima, kui asi korvpalli puudutab. Aga ka mul on mingisugused punased jooned, kust üle minna ei saa. Ma kannatan üsna palju, aga kuskil on ka minul piirid ees. Otsus [Pahv vallandada] võibolla oli ennatlik, aga proovime siit paremini edasi minna.“

Vaata pikemat intervjuud Tarmo Heinaga videost!