Staaridest kubisev PSG sai tänavu suvel ohtralt täiendust, kui võistkonda toodi teiste hulgas juurde Achraf Hakimi, Sergio Ramos, Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma ning Georginio Wijnaldum. Mõistagi peetakse PSG-d, mille ründekolmiku vormistavad Kylian Mbappe, Messi ja Neymar, tänavuse Meistrite Liiga hooaja peamiseks favoriidiks.

Tänavusel hooajal seitsme mänguga neli väravat löönud Ander Herrera sõnas, et ei mõista, miks peetakse just PSG-d peamiseks tiitlipretendendiks. "Ma ei mõista, miks teistelt suurklubidelt ei oodata võitu nii palju kui PSG-lt," rääkis poolkaitsja väljaandele Marca. "Minu arvates on Meistrite Liigas kahel järjestikusel hooajal vastavalt finaalis ja poolfinaalis mängimine imeline saavutus. Seda eriti nii noore klubi kohta."

"Ma ei mõista, kuidas saaks seda (tiitlita jäämist) näha põrumisena," jätaks Herrera. "See on uskumatu, et keegi ei oota Madridi Realilt, Chelsealt, Barcelonalt, Manchester Citylt või Juventuselt niimoodi Meistrite Liiga võitu."

PSG alustas uut Meistrite Liiga hooaega pettumusega, kui alagrupiturniiri avavoorus lepiti Belgia klubi Club Brüggega 1:1 viiki. PSG värava lõi just Herrera. Lisaks kuuluvad samasse alagruppi City ning RB Leipzig.