Ajalehe The Sun andmetel on nendeks mängijateks Hollandi poolkaitsja Donny van de Beek, äärepoolkaitsja Jesse Lingard, kaitsja Phil Jones, Elevandiluuranniku keskkaitsja Eric Bailly, Prantsuse ründaja Anthony Martial, Portugali paremkaitsja Diogo Dalot ja Brasiilia vasakkaitsja Alex Telles.

Kuigi tegemist on põhimeeskonna mängijatega, ei näe norralasest loots neil tiimis suurt tulevikku. Kõnelusi nende mängijatega on Unitedil plaanis alustada lähikuudel enne jaanuarikuise üleminekuteakna avamist.

Tõenäoliselt ei suuda United neid kõiki jaanuaris maha müüa, vaid pigem antakse nende müügilehele panemisega sõnum teistele klubidele, et need mehed on lähiaastatel saadaval, kui keegi peaks neist huvitatud olema.

Lisaks on Unitedil plaanis mitmed noormängijad laenule saata, et nad meeste tasemel olulisi mänguminuteid koguks.

Samuti tuleb Unitedil kiiremas korras tegeleda Paul Pogba lepinguga, mis järgmisel suvel läbi saab. 28-aastasele Prantsusmaa koondislasele peavad kuuldavasti jahti Pariisi Saint-Germain ja Madridi Real, kes sellise tippmehe meelsasti tasuta üleminekuga endale napsaksid.

United on kindel, et saab siiski Pogbalt varsti uuele lepingule allkirja alla, sest talle pakutakse 400 000-naelast nädalapalka. Praegu teenib Pogba 290 000 naela nädalas. Portaali Spotrac andmetel on temast kõrgema palgaga mehi Unitedis tervelt neli: Cristiano Ronaldo (510 000), David De Gea (375 000), Jadon Sancho (350 000) ja Raphael Varane (340 000).