Pühapäeval alistasid punasärgid Aston Villa 3:1, teisipäeval jäi mitmele põhimehele puhkust andnud United 1:2 alla Leicesterile. Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer tegi võrreldes Aston Villa kohtumisega algkoosseisus koguni kümme vahetust.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ei mõista, miks on Unitedile nii tihe graafik korraldatud. "Järjest pühapäeval, teisipäeval ja neljapäeval mängida on kuritegu," sõnas Klopp BBC vahendusel.

"See pole Ole Gunnar Solskjaeri ega mängijate süü," sõnas Klopp, kui tal paluti kommenteerida Solskjaeri otsust vahetada Leicesteri mänguks algkoosseisus välja koguni kümme meest. "Mina oleksin sama teinud."

United ja Liverpool pidid esialgu kohtuma juba 2. mail, kuid Manchesteri klubi fännide protesti tõttu tuli kohtumine edasi lükata. Nii ongi tänane kohtumine viimase viie päeva jooksul juba Unitedile kolmas.

"Premie League'i seletus oli, et ükski teine tiim peale Manchesteri oma ei peaks juhtunu pärast kannatama. Ütlen aga nii, et see ei kukkunud väga hästi välja. Natuke kannatas nii West Ham kui ka Liverpool," viitas Klopp asjaolule, et Meistrite Liiga koha eest heitlev Leicester - kes on West Hami ja Liverpooli konkurent - sai mängida nõrgendatud koosseisus Unitedi vastu.

"Kui me aga Meistrite Liigasse ei pääse, pole see ei Solskjaeri, tema valikute ega Premier League'i süü. See on meie süü," tõdes Klopp, kelle klubi asub hetkel kuuendal kohal.

Teist kohta hoidval Unitedil on koht Meistrite Liigasse juba kindlustatud.