Avapoolaja kolmandal lisaminutil oli Agüerol võimalus ManCity juba 2:0 juhtima viia, kuid argentiinlase penalti teed väravasse ei leidnud. Agüero läks panenka-stiilis penaltiga Edouard Mendyt üllatama, aga argentiinlase löök ebaõnnestus ning väravavaht püüdis palli kindlalt.

Kohtumise järel vabandas Agüero eksimuse pärast. "Vabandan tiimikaaslaste, töötajate ja toetajate ees penalti eksimise eest. See oli halb otsus ning võtan selle eest täieliku vastutuse," kirjutas argentiinlane sotsiaalmeedias.

Endine Manchester City mängija, praegu Sky Sportsis teleeksperdina töötav Micah Richards sõnas, et Agüero eksis ka treeningul sarnastel penaltitel. "Mul oli pea käte vahel. Ma ei suutnud seda uskuda, see oli lihtsalt halb penalti," sõnas ta. "Ta tegi seda ka treeningul vanasti, aga ei löönud ka siis neid sisse. Ma ei teagi, miks ta seda nüüd proovis."

City peatreener Pep Guardiola pidi vastama küsimusele, kas Agüero oli sellist penaltit lüües isekas. "Ta oli isekas, sest lõi selle mööda. Kui ta oleks sisse löönud, räägiksid kõik, milline geenius ta on," sõnas hispaanlane. "Ütlen mängijatele alati, et tehke penalti puhul üks kindel valik ja pühenduge sellele. Kui eksite, siis eksite."