Russell ei suutnud kiires kurvis teel püsida, tegi masinaga spinni ja kihutas rajapiiretesse. Inglane pääses õnnetusest vigastusteta, kuid pidi igaks juhuks arstlikku kontrolli minema.

„Proovisin kurvi lõikamiseks võtta sama joont ja mingil põhjusel läks asi käest ära. Täna õhtul on mehaanikutel taas kõvasti tööd,“ ütles pettunud Russell, vahendab BBC.

Teise treeningu kiireim oli Ferrari sõitja Carlos Sainz Jr, kellele järgnesid Oscar Piastri (McLaren), Yuki Tsunoda (RB) ja tiimikaaslane Charles Leclerc.

MM-tiitli eest heitlevad Lando Norris (McLaren) ja Max Verstappen (Red Bull) olid raskustes. Kui Norris sai viienda aja, siis Verstappen piirdus vaid nelja ringiga, sest avatreeningul oli tema masina mootor tõrkuma hakanud ja mehaanikud ei suutnud seda korda teha.

Norris tunnistas, et ei tunne end masinas kindlalt: „Pole üldse suurepärane. Sellel ringrajal on raske head tunnet saada lihtsalt sellepärast, et sellel on väga madal haarduvus.“

Verstappen edestab viis etappi enne hooaja lõppu Norrist 57 punktiga. Maksimaalselt on veel võimalik teenida 146 punkti.