Möödunud nädalal Manchester City vastu 22. sekundil Yoane Wissa tabamusest juhtima asunud Bentford lõi ülikiire avavärava ka nädal hiljem. Kohtumises Tottenhami vastu jõudis juba mängu 23. sekundil sihile Bryan Mbeumo, kes virutas nahkkera üle puusa võrku.

Sellega sai Brentfordist ajaloo esimene Inglismaa kõrgliiga meeskond, kes on kahes järjestikuses kohtumises esimese 23 sekundiga mänguskoori avanud. Tõsi, kaotusest see pole mõlemal juhul Brentfordi päästnud. Kui nädala eest jäädi Cityle alla 1:2, siis nüüd tunnistati Tottenhami 3:1 paremust. Londoni klubi väravate eest kandsid hoolt Dominic Solanke, Brennan Johnson ja James Maddison.

Hooaja neljanda võidu teenis Premier League´is Liverpool, kes alistas koduväljakul 3:0 Bournemouthi. Liverpool tegi kohtumises sotid selgeks teise poolaja keskel, mil 11-minutilise perioodi jooksul sahistas kahel korral võrku Luis Diaz ja korra Darwin Nunez.

Kasinas vormis jätkab endiselt Manchester United, kes ei suutnud võõral väljakul Crystal Palace´i vastu enamat 0:0 viigist. Mängu jooksul raisati mitmeid ülimalt häid võimalusi, mida ilmestab suurepäraselt Erik ten Hagi hoolealuste xG, mis oli koguni 1,86. Mängu 66. minutil päästis Unitedi halvimast aga väravavaht Andre Onana, kes säras uskumatu topelttõrjega.

Teised laupäeval toimunud kohtumised:

Aston Villa - Wolverhampton 3:1

West Ham - Chelsea 0:3

Fulham - Newcastle 3:1

Leicester - Everton 1:1

Southampton - Ipswich 1:1

Pühapäeval toimub veel kaks viienda mänguvooru kohtumist. Kell 16.00 pannakse pall mängu Brightoni ja Nottingham Foresti vahel ning 18.30 võtavad vooru põnevusmängus mõõtu Manchester City ja Arsenal.

Liigatabel: