Andreeva võitis avaseti kindlalt 6 : 3 ning juhtis teises 4 : 1, kuid vaatamata sellele suutis ta kätte võidetud edu maha mängida. Keys võitis teise seti 7 : 6 ning otsustava seti 6 : 2. Matš kestis kokku kaks tundi ja viis minutit.

Keys lõi kohtumise jooksul kolm ässa ja tegi kaks topeltviga, Andreeva ei löönud ühtegi ässa ja tegi kolm topeltviga. Keys realiseeris murdepalle 40%-liselt (4/10) ja Andreeva 33%-liselt (4/12). Ameeriklanna lõi kohtumise jooksul 39 äralööki ja tegi 40 lihtviga. Venelanna lõi 14 äralööki ja tegi 21 sundimata viga. Matši 200-st punktist võitis Keys 103 ja Andreeva 97.

Pärast matši oli Andreeva tõsiselt nördinud ja keeldus kohtunikul kätt surumast. Venelanna viha põhjuseks oli see, et Rootsi kohtunik karistas teda matši lõpus reketi loopimise eest punktitrahviga. Intsident juhtus kolmandas setis venelanna 2 : 5 kaotusseisus. Andreeval oli juba varasemalt hoiatus all, kui teise seti lõppedes valas ta samuti oma viha reketi peale.

Andreeva oli kohtuniku otsusest sügavalt ärritunud ja püüdis meeleheitlikult talle vastupidist tõestada. „Ma ei visanud reketit, libisesin ja siis kukkusin,“ ütles venelanna pukikohtunikule.

Mõni minut pärast toimunud intsidenti kindlustas Keys matšivõidu. Veerandfinaalis kohtub ameeriklanna Arina Sabalenka (WTA 2.) ja Jekaterina Alexandrova (WTA 22.) vahelise kohtumise võitjaga.