29-aastasel Kane'il on Tottenhami lepingust jäänud järele veel aasta, kuid vaatamata selele pole ta tuleviku osas veel otsust langetanud.

Karim Benzema suurklubist lahkumise järel on kuulujutud Kane´i Hispaaniasse siirdumisele kasvanud, kuna Madridi meeskond vajab prantslasele asendust. Koos Benzema lahkuvad sel suvel Madridist veel ka Eden Hazard, Marco Asensio ja Mariano Diaz, suurendades nende ülemineku- ja palgaeelarvet 77 miljoni euro võrra.

Hispaania meedia teatel on Reali huviorbiidis veel ka Napoli pallur Victor Osimhen, Milano Interi tipuründaja Lautaro Martinez, Chelsea mängija Kai Havertz ja Juventuse ründaja Dusan Vlahovic - inglane oleks selles valikute rivis siiski esikohal.

Tottenhami esimees Daniel Levy soovib siiski Kane'i oma lapsepõlveklubis hoida ja eeldab, et inglane soovib saada rohkem kui 100 miljoni naela suurust palka, mida Real poleks suuteline maksma.

Harry Kane´il pole mängijakarjääri jooksul seni ette näidata veel mitte ühtegi suurt trofeed ning Tottenhami aktsiaid vähendab ka tõsiasi, et tulevaseks hooajaks ei kvalifitseerutud Meistrite liigasse. Hispaania gigandiga liitudes avaneks tal võimalus konkureerida nii liigavõidule kui ka Meistrite liiga tiitlile.

Kane on Spursi eest kõikide sarjade peale löönud 435 kohtumise jooksul 280 väravat. Ta jääb vaid 47 väravaga maha Alan Sheareri kõigi aegade väravate rekordist Inglismaa kõrgliigas, mis on 260 väravat.