Benzema leping oleks kehtinud 2024. aasta suveni, aga osapooled otsustasid selle lõpetada.

Viimastel nädalatel on maailma jalgpallimeedias levinud spekulatsioonid, et Benzema sai erinevatel andmetel 100-200 miljoni euro suuruse aastapalgaga pakkumise Saudi Araabia klubist Al-Ittihad. Kaks päeva tagasi kirjutas ajaleht Marca, et Prantsusmaa koondislane ütles araablastele „ei“ ja ta jääb Reali, aga see teade osutus ennatlikuks.

Saudi Araabia riiklik telejaam Al Ekhbariya teatas pühapäeval, et Benzema sõlmib Al-Ittihadiga kahe aasta pikkuse lepingu.

35-aastane Benzema võitis Reali ridades 25 tiitlit, mis on klubi rekord. Muuhulgas tuli Real tema abil viiel korral UEFA Meistrite liiga võitjaks, Hispaania meistrivõistlustelt tuli neli esikohta.

Benzema tegi Reali ridades kaasa 647 mängus ja lõi 353 väravat. Reali läbi aegade edetabelis on rohkem väravaid kirja saanud vaid Cristiano Ronaldo (450). Väravasöötude arvestuses on Benzema 165 sööduga Reali rekordiomanik.

2022. aastal võitis Benzema Ballon d'Ori ehk maailma parima jalgpalluri auhinna.

Laupäeval teatas Real, et ennetähtagselt lõpetatakse leping ka belglase Eden Hazardiga. 2019. aastal klubiga liitunud Hazard oli tihti hädas vigastuste ja kehva vormiga ning ta piirdus nelja hooaja jooksul vaid 76 mängu ja 7 väravaga. Pole teada, kas ja millises võistkonnas 32-aastane Hazard jalgpalluriteed jätkab. Väidetavalt on laual ka karjääri lõpetamine.