Sotsiaalmeedias levivatelt piltidelt on näha, et kaks Argentina vahetusmängijat olid platsile jooksnud juba enne seda, kui Messi löödud pall väravajoone ületas ja tekitas lisaajal seisu 3 : 2.

„Kuidas sai Argentina värav lugeda, kui platsil oli 13 nende mängijat?“ imestas üks tähelepanelik Twitteri kasutaja ja nõudis MM-i ametlikult kontolt vastust.

„Mis nali see on?“ säutsus teine kasutaja.

Jalgpallireeglite järgi peaks kohtunik värava tühistama, kui ta avastab, et enne värava löömist on väljakul lisamängija. Samas on jällegi ilmselge, et nende vahetusmeeste platsil olemine ei mõjutanud värava sündi mingit moodi.

Pilti hetkest, mil Argentinal on platsil 13 mängijat, näeb ka Sportbible.com lehelt SIIT.

Osa jalgpallifännidega samal arvamusel, et Messi värav tulnuks tühistada, on FIFA endine kohtunik Igor Fedotov.

„Messi värava ajal oli platsil 13 argentiinlast, mis on ilmselgelt reeglite rikkumine. Messi väravat ei oleks tohtinud lugeda, aga see pole peakohtuniku süü, vaid VARi ja abikohtunike probleem. Nad oleksid pidanud ütlema, et Messi värav tuleb tühistada,“ rääkis Fedotov Championat.com-ile.

Eilne finaal läks pärast Kylian Mbappé lisaaja lõpus löödud 3 : 3 viigiväravat penaltiteni, mille järel krooniti maailmameistriks Argentina.