Reali eest lõi 33. ja 43. minutil värava Rodrygo. 55. minutil kasvatas eduseisu Marco Asensio, 81. minutil vormistas lõppseisu Karim Benzema, kellele see oli Hispaania kõrgliigas tänavu juba 26. tabamuseks. Sellega on ta väravaküttide edetabelis kindel liider.

Real juhib neli vooru enne hooaja lõppu Sevillat 17 ja Barcelonat (neil üks mäng vähem peetud) 18 punktiga, mis tähendab, et tänase võiduga kindlustati klubi ajaloo 35. Hispaania meistritiitel.

Hispaania meistritiitel jääb seega kolmandat aastat järjest Madridi. Kui 2020. aastal triumfeeris Real, siis mullu nende linnarivaal Atletico. Nüüd haaras Real taas tiitli endale.

Ühtlasi tegi ajalugu Reali peatreener Carlo Ancelotti, kellest sai esimene treener ajaloos, kes kõigi viie Euroopa suurliiga meistriks kroonitud. Kogenud itaallane on tulnud AC Milaniga Itaalia meistriks, Londoni Chelseaga Inglismaa meistriks, PSG-ga Prantsusmaa meistriks ning Müncheni Bayerniga Saksamaa meistriks. Aastatel 2013 – 2015 jäi tal Madridi Realiga Hispaanias meistritiitel võitmata. Nüüd sai iluviga parandatud.