“Märtsis algab Eesti jalgpallihooaeg, aga kogu maailma pilgud on suunatud Ukraina inimeste kannatuste suunas. Kutsume jalgpalliüldsust üles ukrainlasi aitama. Mina luban, et iga värava eest, mis ma märtsis löön, annetan kümme eurot Ukraina Punasele Ristile!” lubab ründaja.

Kampaaniaga on liitunud veel mitmed esiliigas palliva Pärnu Jalgpalliklubi mängijad, kampaaniasse loodetakse kaasata veel mitmeid klubisid ja mängijaid üle Eesti. Täpse sihtasutuse suhtes, millele annetus tehakse, ja annetuse suuruse osas jäetakse osalejatele vabad käed. Samuti on oodatud osalema fännid, kes soovivad annetusi teha näiteks iga oma lemmikklubi löödud värava pealt.

“Ukraina loodab praegu maailma abile. Meil on võimalus demonstreerida Eesti jalgpallikommuuni ühtsust ja abivalmidust ning panna seljad kokku ühise eesmärgi nimel. One Goal = üks värav, ühine eesmärk!” lisas Algo.

Kampaania levib ka Instagrami vahendusel: mängijaid oodatakse postitama pilt hashtag’iga #OneGoal, kuhu märgitakse toetatav organisatsioon; summa, mis iga värava pealt annetatakse ning järgmised mängijad, keda kampaaniasse kaasata tahetakse.

Pärnu Jalgpalliklubi mängijatel avaneb esimene võimalus võimalus väravaid lüüa 3. märtsil, kui Soccerneti telemängus minnakse kodus vastamisi Viljandi Tulevikuga.

Võimalikud kohad, kuhu annetada:

Jaga
Kommentaarid