Mannone liitus Kaljuga PSG duubelmeeskonnast. Prantsusmaa ITV'le antud intervjuus kirjeldab Yohan ennast kui sõdalast, kes soovib võita kõik oma duellid ja mängijat, kes ei pelga väljakul tööd rügada. Nõmmekate kaitseliini juhtima toodud jalgpallur hakkab Kaljus kandma särginumbrit 5.

"Mul on hea meel Kaljuga liitumise üle, sest pärast häid esitusi PSG-s oli mul mitmeid pakkumisi Euroopa klubidest. Valisin sisetunde järgi oma järgmiseks koduks Eesti. Pärast seda, kui PSG spordidirektorid mulle Kalju projektist rääkisid, tekkis tunne, et soovin sellest osa saada," vahendab keskkaitsja sõnu Kalju sotsiaalmeedia.

"Eduka hooaja tegemiseks on kõik tingimused olemas, klubil on hea peatreener, head mängijad, Euroopa partnerklubid ja kogu kollektiiv töötab ühes rütmis oma eesmärkide saavutamise nimel. Mõistagi hindan kõrgelt Kalju ajalugu ja Kuno [Tehva] kõigi aastate jooksul tehtud tööd," lausus Mannone. "Minu eesmärk Eestisse tulles on võita Kaljuga tiitleid ja mängida Euroopas. Ootan hooaega, et väljakul endast klubi, meeskonna ja fännide heaks kõik anda," lisas ta.

Kalju president Kuno Tehva: "Pariisis lepingut omanud jalgpalluri üleminek sai teoks tänu headele suhetele PSG juhtkonnaga. Märksõnadena saan ühelt poolt esile tõsta solidaarsust ning teiselt poolt mängija sportlikke ambitsioone. Usun, et PSG ja Kalju vaheline koostöö Yohani osas asetab kogu Eesti jalgpalli heasse valgusesse, näidates, et Premium liiga on koht, kuhu soovivad ka sellise klubi jalgpallurid mängima tulla."

Kalju peatreener Eddie Cardoso: "Valmistab rõõmu, et meiega liitus kõrge klassiga keskkaitsja. Tema kogemused ja suurepärased liidriomadused annavad Kaljule soovitud tasakaalu nii kaitseliinis kui ka kõikides teistes mänguelementides."

Kalju spordidirektor Argo Arbeiter: "Yohan osales edukalt Kalju treeningutel ja sama edukalt kahes sõprusmängus. Hea mängija üheks oskuseks on tõsta oma meeskonnakaaslaste mängutaset ja just seda ta meile ka siin oldud ajal näitas."