"Tema seeria ei mõjutanud mind, sest ma tean, et ühel hetkel pead sa ju kaotama. Ma ei mõelnud enne matši sellele üldse," rääkis Pliškova pressionverentsil.

"Teadsin, kuidas ta mängib, sest olen teda paar korda võitnud. Muidugi on näha, et ta on enesekindel. Olen kindel, et tal on ka vahel õnne, aga ilmselgelt mängib ta praegu suurepärast tennist. Vahel ma mõtlen, et kui sul on selline võiduseeria käsil, siis sa ei mõtlegi eriti, mida või kuidas teha. Pakun, et ta ei mõtlegi eriti, vaid mängib lihtsalt enesekindlalt suurepräast tennist."

"Minu jaoks polnud see aga oluline, kas ta mängib hästi või mitte. Mina mängisin täna oma normaalsel tasemel, tema lihtsalt ekstreemselt hästi. Selles asi oligi."

Avaseti saatuse otsustas vaid üks murdepall viimases geimis, mille Kontaveit ka edukalt ära kasutas. Pliškoval endal jäi kasutamata kolm murdevõimalust.

"Mul oli avasetis paar võimalust, aga sellise tulemuseni viis tema hea mäng minu murdepallidel ning minu mitte kõige parem esitus neil hetkedel. Avaseti viimane geim oli ebaõnn. Kontaveit ei eksinud täna peaaegu üldse ning mängis uskumatult. Seega ma poleks saanud midagi väga palju rohkemat teha," jätkas Pliškova.

Pliškovalt küsiti, kas Kontaveit on tema arvates nüüd kogu turniiri favoriit.

"Ma ei tea. Muidugi on ta nüüd poolfinaalis. Tal on suur võimalus, sest ainult kaks matši on veel minna. Ta mängib praegu tõesti hästi. Oleneb, kes talle poolfinaalis vastu tuleb," vastas tšehhitar, kes jätkab turniiri ühe võidu ja ühe kaotusega ning peab poolfinaali pääsemiseks viimases alagrupimängus võitma oma kaasmaalast Barbora Krejcikovat.

Mängu statistika: