"See polnud lihtsalt minu päev. Olen selle matši isegi unustanud, sest ma ei tunne, et oleksin seal hästi mänginud," meenutas Muguruza oktoobrikuise Kremlin Cupi veerandfinaalmatši.

"Aga ta mängib väga hästi ja suure enesekindlusega. Sain endale väga kõva alagrupi. Suutsin täna oma võimalused elus hoida. Anett on mulle viimane väljakutse. Pean hästi ette valmistama ja korralikult puhkama. Sellest tuleb kindlasti väga raske mäng, kui ma tahan edasi pääseda."

Muguruza on Mehhikos pidanud kaks rasket kolmesetilist kohtumist. Täna õnnestus tal Barbora Krejcikova vastu võit välja võtta numbritega 2:6, 6:3, 6:4. Kohtumine kestis 2 tundi ja 13 minutit.

"Olen rahul oma võitlusvaimuuga. Kaotasin esimese matši väga valusal moel. Nüüd pöörasin selle enda kasuks samuti raskel viisil. Olen väga rahul, et rasketest hetkedest üle sain."

"Ma ei mänginud esimest setti hästi. Teises setis aitas publik mind kõvasti. Sain aru, et ma ei saa väljakult lahkuda, ilma et oleks seisu ümber pööranud või vähemalt Barborale tema elu suurima lahingu andnud. Kolmas sett oleks võinud minna mõlemale poole. Tunnen, et väärisin seda võitu."

Tõenäoliselt pannakse Kontaveidi ja Muguruza matš pühapäeval õhtusesse programmi, sest hispaanlanna on Guadalajara publiku lemmik ning tema pealt on korraldajatel lootust rohkem piletitulu teenida.

"Ütlesin endale , et olen Mehhikos. Ma armastan seda paika. See on viimane pingutus. Annan endast igas matšis kõik, mis mul on. Pole vahet, kui kole see tulemus tuleb. Alati on võimalus olemas, sest ma olen nende kõigiga mänginud, mõnda võitnud, mõnele kaotanud. Võimalused on väga lahtised. Kunagi ei ole tunnet, et sul pole võimalust. Sellest ma oma kütust saangi. Olen väga põnevil, et mul võimalused veel elus on," lisas Muguruza.

Barbora Krejcikova kommenteeris: "Arvan, et mängisin päris hästi ja tegin head tööd. Ütleksin, et kaotasin vaid seetõttu, et mul polnud õnne. Ja ongi kõik. Mõned mu pallid läksid väga-väga napilt auti. Sealt ma eduseisu käest andsingi ja seis pöördus. Ootan põnevusega matši Karolina vastu, mis on mulle tohutu väljakutse ja millest tuleb hea lahing. Tahan näha, kus mu tase temaga võrreldes on."

Alagrupi seis: