Sabalenka võiduga sai selgeks, et selle alagrupi võidab Paula Badosa, kes kahes mängus veel kaotust tunnistanud ei ole. Teisele poolfinaali viivale kohale mängib Sabalenka esmaspäeval kreeklanna Maria Sakkariga. Swiateki jaoks saab mäng Badosaga olema selle turniiri viimane - poolfinaali lootused on 2020. aasta French Openi võitja jaoks kustunud.

Sabalenka tegi 8 serviässa juures 16 topeltviga, Swiatekil kogunes ässasid 2 ja topeltvigu 3. Sabalenka esimene serv jäi väljakusse 51% juhtudest, kuid esimeselt servilt võitis ta 83% punktidest. Swiateki vastavad numbrid olid 60% ja 69%.

Äralöökides jäi Sabalenka peale 29:17, kuid ka lihtvigu tegi valgevenelanna kõvasti rohkem (42:22). Mõlemad said mängu jooksul 7 murdevõimalust, millest Sabalenka realiseeris 4 ja Swiatek 3.

Statistika:

.

"Pärast esimest setti ütlesin endale: "Sa pead sellest välja tulema, sa pead selle väljakutse ületama." Muudkui korrutasin ikka ja jälle: "Sa pead võitlema, sa ei saa jälle alla anda nagu esimeses matšis."," rääkis Sabalenka pressikonverentsil.

"Publik oli muidugi imeline. Nautisin väljakul iga sekundit. Ma pole sellist toetust veel varem tundnud. Kananahk tuli ihule."

Mängu murdepunkt oli Sabalenka jaoks teise seti viies geim, mil ta Swiateki servi esimest korda murdis. "Pärast seda hakkasin end paremini tundma, leidsin oma mängu. Pidin selle murde ära kasutama, enda servi hoidma ja ees püsima, lihtsalt end käimas hoidma ja võitlema," sõnas valgevenelanna.

"See on mulle väga tähtis, et mul on veel võimalus grupist edasi minna. Maria on kõva vastane. Ta on võitleja. Mängud temaga on alati üks suur lahing. Kavatsen endast kõik väljakule jätta. Ma ei tee enam seda viga nagu esimeses mängus. Rohkem ma alla ei anna."

Mäng täispikkuses: