„See energia on meil kogu aeg sees olnud. Ma ei oska öelda, miks oli nii suur kontrast võrreldes esimese ja teise poolajaga. Mul ei ole vastuseid, mis juhtus esimesel poolajal,” tunnistas Paide peatreener Vjatšeslav Zahovaiko alustuseks.

„Tegime palju vigu. Meie tase võimaldab enamat. See enam oli teisel poolajal ka näha. Vahepeal on mingi paanika. Võib-olla ülemotiveeritus. See on minu kala. Tahan viia mängijad staadiumisse, et minnakse väljakule purema. Seda ma esimesel poolajal ei näinud. Küll aga tundus, et riietusruumijutt vahetult enne esimest poolaega mõjus hoopis teiseks poolajaks,” avaldas juhendaja.

Zahovaiko käest said erilisi kiidusõnu vahetusest sekkunud Siim Luts ja Joseph Saliste. „Head meelt valmistab see, et nad on terved ja tagasi. Saame kasutada nüüd kõiki ressursse,” lisas ta.

Kui tavapäraselt on Zahovaiko häälekas juhendaja, siis sel korral istus ta rahulikult pingil ja häält tegi abitreener Erki Kesküla.

„Laulsin eile õhtul abikaasale serenaadi ja kaotasin hääle. Sellepärast olin nii vaikne. Võib-olla oli selles mingi probleem. Teisel poolajal palusin assistendil häälepaelad lahti teha. Ta tegi oma tööd suurepäraselt.”

Järgmise nädala neljapäeval ootab Paidet nüüd ees Konverentsiliiga esimese eelringi kohtumine poolakate Wroclawi Slaskiga

„Tänane mäng näitas võistkonna sisu ja tugevust. Olen väga uhke poiste üle. Peame kindlasti esimese poolaja üle vaatama. Sellist tagasitulekut ei lase euromängudes meil keegi teha,” sõnas Zahovaiko lõpetuseks.