Flora juhendaja Jürgen Henn tõdes, et mäng oli justkui tehtud, kuid lõpus tekkinud ärevuse tõttu anti kolm punkti siiski käest.

„Väljaku kõrvalt tundus, et on 3:0 ja mäng justkui tehtud. Paidel ju väga palju võimalusi ei olnud. Arvan, et vahetustega tekkis meeskonnal tunne, et on vaja lihtsalt lõpuni mängida,” raputas Henn ka endale veidike tuhka pähe. „Kui tugevate vastaste vastu 10 protsenti jalga gaasipedaalilt ära võtta ja kusagilt lüüakse üks tagasi, siis võib kõike juhtuda. Emotsionaalsusel on jalgpallist nii suur osa, et kui hakatakse tunnetama teise meeskonna ärevust, siis võib kõike juhtuda. EM-ilgi on näha, et tehakse imelisi tagasitulekuid.”

„Üldjuhul on meie meeskond suutnud selliseid asju vältida ja oleme olnud piisavalt tugevad. Tõenäosus ütleb, et kõikidel meeskondadel võib selliseid asju juhtuda. Siiski me ei saa sellist asja aktsepteerida,” lisas Henn. „Kui vastane lööb ühe värava tagasi, siis ta ju tunnetab, et aega veel on ja vaja on lüüa kaks väravat. Loomulikult vastane tunnetas seda ja meie vastupidi läksime liialt ärevaks ning ei suutnud palle ette pidama saada.”

Flora võttis 73. minutil puhkama võistkonna kapteni Konstantin Vassiljevi ning Henni sõnul mõtles ta selles olukorras juba järgmise nädala Meistrite liiga eelringi kohtumisele Malta klubi Hiberniansiga.

„Kuna Kostja viimane mäng ei kestnud, siis ta ise soovis igaks juhuks vahetust. See oli selline poolenisti sunnitud vahetus,” tunnistas Henn.

Flora juhendaja sõnul tuleb kohtumise lõpp kiiresti ära unustada ning teisipäeval peetavaks euromänguks tuleb kaasa võtta ainult positiivne. „See ongi see, mida euromängudeks kaasa võtta. Suutsime suure osa mängust teha seda, mida tahtsime.”