Intervjuud Grete ja ta isa-ema Jaanuse ja Deiviga saadavad kolme imearmsa lapse – Gia (1,5), Gameya (4) ja Gloria (7) rõkked ja kilked. Kord ronivad nad suure toa põrandale käpuli laskunud vanaema Jacqueline Griffini seljas, siis on väikseim neist järsku köögilaua peal ja üritab ka vestluses sõna sekka saada.

„Eelmisel aastal, kui minu 30. juubeli puhul Pariisis käisime, rääkis Gloria veel järgmised mitu kuud Eiffeli tornist,“ ütleb Grete, et lastele meeldib Pariis väga. „Sel aastal me pole seda veel näinud, aga plaan on seda vaatama minna küll.“

Tänu Roberti töökohale ESPN-is on perel ka Disneylandi priipääse (ESPN-i omanik on Disney Experiences ehk Disney Parks). Tõeline jackpot tõmmati välja korterit rentides, mis tegelikult kuulub viielapselisele perele - see tähendab, et tuba on täis uusi põnevaid mänguasju. „Lastel on nii põnev, et ei tule vahel toast väljagi,“ muigab ema Deivi.

Köögilaual olevas sülearvutis mängib intervjuu taustaks Kanal 2 pildiga kümnevõistluse teivashüppe ülekanne. Eesti poiste algkõrguseni on veel pisut aega.