Neljakordne Inglismaa Premier League’i võitja Zinchenko sattus lahinguväljale pärast seda, kui tema juhitud meeskonna mängijat zERRoFIX-i kimbutasid seerias BLEED eSportsi vastu tehnilised probleemid. Pärast esimese mängu 8:13 kaotust sekkus Zinchenko, kelle mängurinimi vastab perekonnanimele ning üritas kohtumisest päästa, mis päästa annab.

Ukrainlase panus oli muljetavaldav, tema abiga suudeti esimene mäng 16:12 võita ning teine mäng viia viimase raundini, mille lõpuks pidi PassionUA siiski leppima mängu 11:13 ja seeria 1:2 kaotamisega, kuid mängu lõpptulemus oli arvestades amatöörmängija Oleksandr Zinchenko osalust siiski rahuldav. Zinchenko saavutas mängus 22 tapmist ja 26 surma, mis tähendab, et ta ei jäänud osalenud profimängijatest palju maha.

Zinchenko pani enda e-spordi meeskonnale PassionUA aluse möödunud aasta sügisel, kui pani jõud kokku endise Natus Vincere ja Gambit eSportsi treeneri Mykhailo Blaghiniga, kellega koos soovitakse noortele Ukraina talentidele anda rohkem võimalusi tippu jõudmiseks. Sel hooajal Arsenali eest 27 korda platsil käinud ukrainlane on lapsepõlvest olnud suur Counter-Strike-i fänn ning on populaarsel FACEIT platvormil kaheksandal tasemel. Kümneastmelises ränkingusüsteemis tähendab see, et mees kuulub 5% maailma parimate mängijate sekka.