Võistluste A-finaalid algasid suurüllatusega, kui eelneval võistlusnädalavahetusel mõlemad sõidud võitnud Reno Kööts ei suutnud sprindisõidu kvalifikatsioonis aega kirja saada. Kuigi Kööts oli sõitnud kvalifikatsiooni kiireima ringi 1:25.945, siis läks see rajapiirete ületamise tõttu tühistamisele ning parima stardikoha pälvis valitsev Eesti meister Juss Parek, kes oli Kööts illegaalsest ringist vaid viie tuhandiku võrra aeglasem. Sprindisõidu kvalifikatsiooni esinelik mahtus kahe sajandiku siss ning Parekut hakkasid taga ajama Eesti parim e-autosportlane Risto Kappet, võrreldes eelneva Valencias toimunud võistlusega võrreldes suurt arengut näidanud Rudi Reinkort ning sarja kuues mees Gert Raudsepp.

Parek suutis sprindisõidus konkurentide rünnakuid tagasi hoida ning edestas pärast 15 minutit võistluse kiireima ringi sõitnud Kappetit poole sekundiga. Esineliku lõpetasid nagu ka kvalifikatsioonis Reinkort ja Raudsepp, kes jäid võitjast maha 2.851 ja 3.174 sekundiga ning edestasid järgnevaid juba enam kui kaheksa sekundiga. Sarja liider Kööts suutis hoolimata rajal toimunud intsidentidest jõuda võistlejaterivi lõpust 16dale kohale, parandades enda stardikohta 28 võrra.

Võistluse põhisõit ja sellele eelnev kvalifikatsioon toimus vihmamärjal rajal. Kvalifikatsioonis pälvis esikoha taaskord Juss Parek, kes edestas Reno Köötsi 0.190 sekundiga, järgnenud Gert Raudsepp kaotas üle kolme sajandiku ning edasised võistlejad kaotasid juba enam kui poole sekundiga.

Jõujooned jätkusid sarnaselt ka põhisõidus, kus Kööts tegi vigade paranduse, edestades Parekut 1.6 sekundiga. Kolmandana lõpetanud Risto Kappet kaotas võitjale juba pea 20 sekundit ja edestas võistluse kiireima ringi välja sõitnud, neljandana lõpetanud Raudseppa veidi enam kui sekundiga.

Võistlust saab järele vaadata siit: