Väljaande Ultima Hora andmetel peetakse järgmise aasta Paraguay ralli augustikuus.

Ralli keskuseks saab Argentina piiril asuva Itapúa halduspiirkonna pealinn Encarnación.

Kohaliku meedia teatel on Paraguay presidendi Santiago Peña juhitud valitsus jõudnud autoralli MM-i korraldajatega juba ametliku kokkuleppeni. Leping hõlmab väidetavalt aastaid 2025, 2026 ja 2027.

Autoralli MM-sarja juhid pole teinud saladust, et nende pikaajaline eesmärk on pidada Lõuna-Ameerikas senisest rohkem etappe. Juba on spekuleeritud, et ka Argentina võib 2025. aastal MM-kalendrisse naasta. Selleks on küll esmalt vaja, et riigi majandusolukord paraneks.

Logistiliselt oleks loogiline kui Lõuna-Ameerika etapid toimuks üksteise järel. Tänavu peetakse ainus Lõuna-Ameerikas toimuv etapp septembri lõpus Tšiilis.

Järgmisel aastal on täiesti võimalik, et Paraguay ja Tšiili võistlused peetakse vahetult üksteise järel ehk augustis ja septembris. Teoreetiliselt võiks Lõuna-Ameerikas olla ka kolm järjestikust võistlust, kuid hetkel selliseid plaane siiski pole.

Ultima Hora kirjutab oma allikatele viidates, et Paraguay MM-ralli toimub järgmisel aastal „95-protsendilise kindlusega“. Hetkel oodatakse veel vaid valitsuse ametlikku teadet selle kohta.

WRC pressiesindaja ei kinnitanud DirtFishile antud kommentaaris läbirääkimisi Paraguayga, kuid andis mõista, et Lõuna-Ameerikas soovitakse korraldada vähemalt kaks MM-rallit.