28-aastane asfaldispetsialist tegi tänavusel Monte Carlo etapil karjääri ühe parema sõidu, kui ta oli veel viimasel päeval kinni Rally2 arvestuses kinni esikohas, ent lõpuks vandus napi nelja sekundiga alla Yohan Rosselile. Lopez ja tema kogenud kaardilugeja David Vázquez Liste on selleks hooajaks seadnud kõrged sihid. Kui tunamullu ja mullu osales hispaanlane Rally2 autoga vaid ühel etapil, siis tänavu näeb teda märgatavalt enam.

„Monte Carlos oli meil uus auto, uus meeskond ja uus kaassõitja,“ ütles selleks hooajaks Škoda Fabia RS Rally2 masinasse istunu. „Kuid sellest hoolimata olime kiired ja näitasime kiiruskatsetel suurepäraseid aegu, mis on tuleviku vaates väga huvitav. Sel aastal osaleme paralleelselt nii Hispaania meistrivõitlustel kui ka autoralli MM-sarjas Rally2 arvestuses. Hetkel on plaanis kaasa teha Horvaatia, Portugal, Sardiinia, Soome, Tšiili ja Kesk-Euroopa etappidel.“

Monte Carlos võitis ta Rally2 arvestuses seitsmeteistkümnest kiiruskatsest lausa kaheksa. „See oli meie jaoks väga positiivne ja oleme selle üle tõeliselt uhked. Kui sa osaled esmakordselt seda tüüpi meistrivõistlustel, siis sa soovid jätta endast kohe märgi maha. Me ei võitnud küll rallit, aga vähemalt näitasid head kiirust,“ lausus Lopez.

Rally2 arvestuses saavad sõitjad punkte koguda enda poolt valitud seitsmel etapil, millest arvesse lähevad kuus paremat tulemust. Antud klassis on troon hetkel vaba, sest mullune Rally2 arvestuse tšempion Andreas Mikkelsen istub tänavu Hyundai i20 Rally1 autos.