„Kurb, kui aasta treener on oma analüüsis jõudnud sellise tulemuseni,“ alustas Madar Facebooki postitust. „Ei soovi järgnevaga õigustada Katrina ebaõnnestumist Hong Kongiga matšis, kuid ka spordis peab säilima inimlikkus ja ausus nii vastaste, juhendatavate, kui ka teiste kolleegide suhtes.“

„Artiklis esitatud valed-, pooltõesed väited ja süüdistused, mis tuginevad ainult ühele päevale ja peatreeneri enda poolt väga pikalt tehtud otsustele ning valikutele tekitavad palju küsimusi, mis vajavad vastuseid. Selline arrogantsus on lubamatu!“ jätkas mänedžer.

„Parim kaitse on rünnak. Süüdi ebaõnnestumise korral on keegi teine! Ärimaailmas lastakse selline tegevjuht lahti või astub ta ise tagasi ja on seejuures õnnelik, et tekitatud kahjusid sisse ei nõuta.

Sellel lool on pikk ajalugu ja vastavalt vajadusele muutuvaid ajas pôhjused ja meetodid, miks peatreener selliselt käitub ja ühte Eesti andekaimat sportlast mentaalselt töötleb. Nüüd jõudsime siis avalike solvanguteni meedias.

Enam ei ole võimalik ühte sportlast töödelda, olen selle teene eest peatreenerile tänulik. Õhku jääb aga jätkuvalt küsimus kuidas on suudetud juhtida naiskond sellisesse seisu, ei saa ju selles süüdi olla ainult Lehis ja Novosjolov, kellest esimene oli traumaga 9 kuud vôistlustelt väljas,“ lõpetas Madar.