Automaatselt teise ringi jõudnud Eesti naiskond, kuhu kuuluvad Nelli Differt ja Kristina Kuusk, Katrina Lehis ja Julia Beljajeva, sai 32 parema seas kindlalt jagu Singapurist 45:16.

Kaheksandikfinaalis läks 11. asetusega Eesti vastamisi kuuendana asetatud Hongkongiga, kes oli 45:19 parem Marokost. Eesti jäi kohe kohtumise avaminutitest tagaajaja rolli ning kella kukkudes olid tablool Hongkongi 40 : 32 võidunumbrid.

Eesti epeenaiskond jätkas turniiril heitlemist üheksanda koha peale. Järgmises matšis alistati Kanada naiskond tulemusega 45 : 29 ning seejärel oldi 34 : 26 parem Hiina epeetiimist. 9.-10. koha matšis alistasid eestlannad USA tulemusega 36 : 35.

Kui Differtil on tänu EM-i medalile EOK palk ja toetusraha järgmiseks kaheks aastaks olemas, siis teised epeenaised peaksid tuleviku kindlustamiseks naiskonnavõistlusel vähemalt kaheksa parema sekka jõudma. Samuti jagatakse MM-il kõrgemaid reitingupunkte, mis tähendab, et veerandfinaalkoht oleks ka Pariisi olümpiamänge silmas pidades väga oluline.