Kõige suurema palgaga jalgpalluriks on praegu Portugali äss Cristiano Ronaldo, kes mängib Saudi Araabias Al-Nassris. Ronaldo nädalaseks töötasuks on 1,4 miljonit eurot.

Teist kohta on jagamas Kylian Mbappe (PSG), Erling Braut Haaland (Manchester City) ja Lionel Messi (Miami Inter). Kogu nimetatud kolmik teenib nädalas umbes 1,0 miljon eurot. Haalandi puhul on põhipalk madalam, kuid tema boonused on niivõrd suured, et nädalane teenistus tõuseb ikkagi miljonini.

Viiendal kohal on samuti Saudi Araabiasse siirdunud Karim Benzema. Al-Ittihadiga käed löönud Benzema nädalaseks töötasuks on 850 000 eurot. Koos kommertstuludega peaks Benzema nädalane teenistus olema 1,9 miljonit eurot. Nii väidab Sportsmail.

Benzemaga sarnast palka teenib ka PSG superstaar Neymar.

Seitsmendale kohale on kerkimas Liverpooli äss Jordan Henderson, kellele pakub Saudi Araabia klubi Al-Ettifaq 800 000 euro suurust nädalapalka.

Esikümnesse kuuluvad veel Marcelo Brozovic (Al-Nassr; 670 000 eurot nädalas), Kevin De Bruyne (Manchester City; 500 000 eurot nädalas) ja Casemiro (Manchester United; 435 000 eurot nädalas).

Edetabel:

1. Cristiano Ronaldo (Al-Nassr)

2. Lionel Messi (Miami Inter)

2. Kylian Mbappe (PSG)

2. Erling Braut Haaland (Manchester City)

5. Karmi Benzema (Al-Ittihad)

5. Neymar (PSG)

7. Jordan Henderson (Al-Ettifaq) – tehing ei ole veel ametlik

8. Marcelo Brozovic (Al-Nassr)

9. Kevin De Bruyne (Manchester City)

10. Casemiro (Manchester United)