Seega saab Martino taas juhendama hakata Argentina jalgpallitähte Lionel Messit, kes sõlmis David Beckhami kaasomandisse kuuluva USA klubiga lepingu sel kuul.

60-aastane Martino võtab ameti üle endiselt Manchester Unitedi jalgpallurilt Phil Neville`ilt, kes vallandati juuni alguses.

„Olen väga elevil sellise suur klubi nagu Miami Interiga liitumise üle ja tean, et võime koos saavutada suuri asju,“ teatas Martino klubi pressiavalduses.

„Tata on jalgpallis kõrgelt hinnatud kuju, kelle saavutused räägivad enda eest,“ kommenteeris Beckham. „Oleme veendunud, et tema saavutused ja kogemused saavad meie meeskonna jaoks inspiratsiooni allikaks.“

Martino juhendas Barcelonat hooajal 2013/14 ning töötas seejärel kaks aastat Argentina peatreenerina. Barcelonaga võitis Martino Hispaania superkarika, Argentina koondisega sai ta 2015. aasta Copa Americal Tšiili järel teise koha.

Martino on USA-s juhendanud ka Atlanta Unitedit. Viimati töötas ta Mehhiko koondise peatreenerina. Sellest ametist lahkus ta mulluse MMi järel, kui mehhiklased piirdusid alagrupiturniiriga.