Messi saabus Miamisse juba mõnda aega tagasi. Argentiinlasel on Miamis olnud juba aastaid maja, kus perega regulaarselt puhatakse.

Kui Messi teatas, et tema karjäär jätkub Miamis, siis põhjendas ta otsust sellega, et USA-s saab ta elada veidike rahulikumat elu. Viimased päevad ongi näidanud, et Messi proovib seda teha, kuid ka USA-s on huvi jalgpallurite vastu aina enam tõusmas. Väidetavalt elab Miamis ja selle ümbruses koguni 100 000 Argentina päritolu inimest ehk huvist tema vastu siiski puudust tulla ei tohiks.

Praeguseks on Miamis müügil juba kõiksugu erinevad tooted, milles sisaldub Messi nimi. Väikese reklaamitrikina käis Messi koos abikaasa Antonela ja kolme pojaga kohalikus kaubanduskeskuses Publix sisseoste tegemas.

Messist on valminud juba ka uhke seinamaaling, mille valmimisele pani käe külge ka Interi omanike sekka kuuluv David Beckham isiklikult.

Messi peaks Interi eest debüüdi tegema järgmise nädala reedel Cruz Azuli vastu. Praeguseks on selle kohtumise piletihinnad kerkinud 10 000 euroni.

Kui paljud ütlevad, et Messi saabus USA-sse pensionipõlve veetma, siis sealsete ajakirjanike sõnul võtab argentiinlane asja tõsiselt. Oma esimesse trenni Interis saabus ta kaks tundi enne selle algust ning oli seega mängijatest esimesena kohal.