„Viimaste kuude jooksul on minu kodune aadress kuidagi avalikuks saanud. See on viinud selleni, et inimesed tulevad minu korteri ukse taha, lasevad kella, küsivad pilte ja autogramme,“ teatas Leclerc sotsiaalmeedias. „Ma hindan väga fännide toetust, aga palun austage minu privaatsust ja ärge tulge minu ukse taha.“

„Kui mind tänaval või ringraja ääres näete, siis püüan leida kõigi jaoks aega, aga ma ei tule välja, kui kodu juures mind ootate. Teie toetus nii kokku saades kui sotsiaalmeedias on minu jaoks väga tähtis, aga kuskil on piirid, mida ei tohiks ületada,“ lisas Leclerc.

Leclercil on elus „fännidega“ sekeldusi olnud varasemalt. Mullu aprillis varastati Ferrari sõitjal käekell ajal, kui kaks kiivritega meest temaga pilti tegid. Itaalia politsei teatas möödunud nädalal, et pidas hiljuti neli inimest seoses käekella vargusega kinni.

Tänavune vormel 1 hooaeg pole Leclerci jaoks soovitud kujul alanud. Kolme etapi järel on tal ette näidata vaid seitsmes koht Saudi Araabia GP-lt. Nii Bahreinis kui Austraalias monacolane katkestas. Üldarvestuses hoiab ta kuue punktiga kümnendat kohta.

F1 hooaeg jätkub 30. aprillil toimuva Bakuu GP-ga.