Esikohalt startinud Perez loovutas esimeses kurvis liidripositsiooni Fernando Alonsole (Aston Martin), aga kuna Alonso paiknes stardirivis ebakorrektselt, määrati talle viiesekundiline karistus. Hiljem Perezi võit enam ohus polnud.

Kogu võidusõitu iseloomustas Verstappeni võimas tõus. Ta sai lähte 15. positsioonilt, aga poole võistluse järel tõusis ta juba teiseks. Lõpuks kaotas ta Perezile 5,355 sekundiga. Lisaks jäi Verstappeni nimele kiireim ring, mis annab ühe lisapunkti.

Kolmandana tuli üle finišijoone Alonso, aga kohtunikud lisasid tema ajale veel 10 sekundit, mis kukutas ta neljandaks. Põhjus oli selles, et boksipeatuse ajal viiesekundilist karistust kandes puudutas mehaanik hispaanlase autot liiga vara.

Aston Martini protesti järel aga Alonso karistus tühistati ning hispaanlane sai poodiumikoha tagasi.

Neljas oli Mercedese sõitja George Russell, viiendaks tuli Lewis Hamilton (Mercedes), järgnesid Ferrarid Carlos Sainz jr ja Charles Leclerc.

Saudi Araabia GP tulemused:

MM-sarja üldliidrina jätkab 44 punkti kogunud Verstappen, Perez on 43 punktiga teine. Alonsol on kolmandana 27 punkti ja Russellil neljandana 21 punkti. Sainzil ja Hamiltonil on 20 punkti.

Konstruktorite arvestuses on Red Bullil 87 punkti, Mercedesel 41 ja Aston Martinil 35 punkti.

Järgmine etapp peetakse 2. aprillil Austraalias.