Esimene vabatreening lõpetati koguni kahel korral punase lipuga. Esimese neist põhjustas kummaline rike GPS-süsteemis, mis jälgib autode paiknemist rajal. See põhjustas mitu õnneliku lõpuga ohtlikku olukorda, sest tiimid ei saanud oma piloote hoiatada neist suurema kiirusega mööduvatest või ette jäävatest aeglasematest autodest.

Üheksa minutiga saadi GPS-i probleemist siiski jagu. Teine punane lipp oli treeningu lõpupoole põhjustatud Logan Sargeanti (Williams) seisma jäämisest 11. kurvis eeldatava tehnilise rikke tõttu.

Esimese vabatreeningu parimat aega näitas Verstappen (1.18,790) Lewis Hamiltoni (Mercedes; +0,433) ja Sergio Perezi (Red Bull; +0,503) ees. Alonso oli neljas, Charles Leclerc (Ferrari) viies ja Carlos Sainz (Ferrari) kuues.

Teise treeningu kiireima aja sõitis enne vihmasaju algust välja Alonso (1.18,887), Leclerc oli teine (+0,445), Verstappen kolmas (+0,615). Esikuuikusse mahtusid veel George Russell (Mercedes), Sainz ja Esteban Ocon (Alpine).

Laupäevane kolmas vabatreening (kell 4.30) ja kvalifikatsioon (kell 8) peaksid ilmaennustuse kohaselt olema kuivad. Pühapäevane põhisõit on kavas Eesti aja järgi samuti kell 8.