Ainsalu mängis Levadias ka eelmisel hooajal, kuid liikus poole hooaja pealt Hollandi esiliiga võistkonda SC Telstari.

26-aastane Ainsalu on eelnevalt mänginud nii Nõmme Kaljus, TJK Legionis ja Tallinna Floras kui ka PFC Lvivis (Ukraina) ja FC Helsingöris (Taani).

Ainsalu arvel on Premium Liigas 157 kohtumist, 22 väravat ja 22 väravasöötu. Eesti A-koondise eest on ta käinud väljakul 13 korda.

„Mul on hea meel taasliituda FCI Levadiaga. Meeskond on tänaseks väga hästi komplekteeritud ning nii mul kui ka klubil on uue hooaja eel kõrged eesmärgid. Nii mängijad kui treenerid on mind väga hästi vastuvõtnud ning ootan, et saaks juba meeskonnaga alustada mänge punktide peale,“ rääkis Ainsalu Levadia pressiteate vahendusel.

„Meil on hea meel näha Mihklit taasliitumas FCI Levadiaga. Tema kvaliteet ja liidriomadused aitavad meeskonnal püstitatud eesmärke täita. Ta on hea eeskuju oma professionaalsuse ja suhtumisega kogu meeskonnale,“ kommenteeris üleminekut Levadia president Viktor Levada.

Taanis sündinud, kuid Eesti kodakondsust omav Schjønning-Larsen on esindanud erinevaid Eesti noortekoondiseid U15 vanusest kuni U21 koondiseni välja. Kokku on ta Eesti noortekoondiseid esindanud üle 30 korra.

Premium liigas tegi 22-aastane äärekaitsja debüüdi FC Kuressaare särgis 2020. aastal. Tänaseks päevaks on tal kõrgliigas kirjas 66 mängu, 3 väravat ja 4 resultatiivset söötu.

„Mul on väga hea meel liituda Levadiaga ning võidelda koduse tiitli nimel ja esineda hästi Euroopas. Need ambitsioonikad eesmärgid nõuavad pühendatud tööd ning olen selleks valmis,“ kommenteeris Schjønning-Larsen 10-kordse Eesti meistriga liitumist.

Levada mõtted: „Oleme jälginud Schjønning-Larsenit juba mõnda aega, sest ta on hea ja tugev kaitsja, kes teinud häid esitusi Eesti U21 koondise eest. Ta on mängija, keda oleme sellele positsioonile otsinud.“