Delfi jalgpalli MM-i erilehelt leiab jalgpallisõber nii kõikide mängude otseblogid, olulisemad uudised, eelvaated, alagrupid, tulemused, arvamuslood, kommentaarid ja palju muud huvitavat.

Erilehe päis suunab lugejad uudiste, alagruppide, ajakava, ennustusvõistluse ning reedest alates ka podcasti keskkonda.

Alagrupid ja tulemused uuenevad erilehel automaatselt reaalajas kohe pärast mängu lõppu.

Ajakavade juurest võib leida MM-i erilehe partneri Optibeti koefitsendid ning neile klikkides ka otsejoones ennustama minna.

Ennustusvõistluses saavad kaasa lüüa kõik huvilised. Kutsume üles kõiki võistlema Delfi sporditoimetuse, „Mehed ei nuta“ kuldse kolmiku Pahv, Martinson, Paju, Lõvide ning mitmete teiste kuulsuste vastu. Ennustuses osalevad oma nimega ka Villemdrillem ning Lõvide filmi tegijad Mikk Jürjens, Kaur Kokk ja Madis Reimund.

Täpsematele ennustajatele on välja pandud ka auhinnad. Auhinnad on mängus ka gruppide võistlustel ning turniiri esimesel kolmel nädalal loositakse auhindu välja kõigi osalejate vahel, ennustuse edukusest sõltumata.

Ennustusmängus saab gruppe luua nii oma sõpruskonnale kui ka ühineda eelnimetatud gruppidega. Delfi sporditoimetuse grupiga liitumiseks vajuta siia!

Reedest alates läheb eetrisse esimene „Delfi jalgpallistuudio“ podcast, mida veavad Delfi ja Eesti Päevalehe sporditoimetuse jalgpalliajakirjanikud Gunnar Leheste, Kaspar Ruus, Madis Kalvet ja Eigo Kaljurand koos põnevate külalistega.

Tänase Eesti Ekspressi vahelt leiab ka MM-i erilehe koos väljarebitava turniirtabeliga, mida kodus oma käega täiendada ja seinale kleepida. MM-i ja Katari erinevatele tahkudele keskendub ka reedel ilmuv LP.

Delfi portaal on lugejaid viimastel nädalatel kostitanud soosikute eelvaadetega, millele on veel lähipäevadel lisa oodata: